Hoofdmenu

Welkom
_______________

Waarom EOT?
_______________

Referenties
_______________

Fotoalbum
_______________

Contact
_______________

Wat vinden onze opdrachtgevers van ons:

"Bij Energy on Tour denk ik aan jong, dynamisch, enthousiast, prijsvriendelijk en betrouwbaar"
Gemeente Haarlem.

"Wij hebben alleen maar goede ervaringen met Energy on Tour. Ze leveren wat ze offreren, zijn erg flexibel en er is veel persoonlijk contact. Kortom: niets dan lof."
Gemeente Roosendaal

"Waarom wij graag zaken doen met Energy on Tour? Ze zijn energiek ,klant- en oplossingsgericht, open en laagdrempelig" . Gemeente Hoorn

"Energy on Tour werkt snel en is flexibel. Ze kunnen goed improviseren en ze zijn op de hoogte van alle ins en outs van de business"
Gemeente Sittard-Geleen

button

Waarom Energy on Tour?

Als jong bedrijf hebben wij in zeer korte tijd het vertrouwen van veel gemeenten mogen ontvangen. Onze correcte en betrouwbare werkwijze heeft hen doen besluiten een meerjarig contract aan te gaan met ons bedrijf. Enkele van deze vele gemeentes zijn:

Geleen
Haarlem
Bergen op Zoom
Oss
Uden
Assen

Dit is tevens het geval bij enkele grote organisaties. Ook zij verkiezen de betrouwbaarheid en werkwijze van Energy on Tour en stappen meer en meer over naar ons. Zo hebben de Duursma groep alsmede Bureau de Kermisgids gebruik gemaakt van onze diensten voor onder andere de kermissen op de Dam, Veghel, Oisterwijk, Stadionplein te Amsterdam, Delfzijl en Hoofddorp.

De ervaring en kennis welke wij in vele jaren op de kermis hebben vergaard maakt dat wij voor elk mogelijk probleem een oplossing kunnen bieden. Het meedenken met uw evenement is dan ook één van onze sterke punten. De veiligheid van een ieder staat voorop waarbij wij uitsluitend werken met gecertificeerde medewerkers.
Allen zijn dan ook in het bezit van het V.C.A. en V.O.P. document.

Dat kwaliteit bij ons voorop staat betekend onlosmakelijk ook dat al ons materieel van de allerbeste kwaliteit moet zijn. Hierop wordt alle dagen strikt toegezien waardoor onze klant er immer op kan vertrouwen dat zijn/haar evenement altijd met de meest betrouwbare producten wordt verzorgd.

Copyrights '17 - Alle rechten voorbehouden - Groot Webdesign